About Me

İŞTE EDA

Hayat, daima istikrarlı olmayan bir deneyimdir; her zaman iniş çıkışlar içerir. Önemli olan, dizginleri bırakmak değil, değişimlere ne kadar rehberlik edebildiğimiz ve hızlı adapte olduğumuzdur.

Kendimi bildim bileli, farklı inşa edilmiş yapılar benim ilgimi çekmiştir. 2015 yılında Marmara Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olduktan sonra, evlere olan ilgim sayesinde gayrimenkul sektöründe kariyerime başladım. İstanbul başta olmak üzere birçok konut projesinin satış ve pazarlamasında yer aldım. 2019 yılı son çeyreğinde uluslararası gayrimenkul firmalarının Türkiye’deki ortak şirketleri oldum; başta Orta Doğu olmak üzere birçok yabancı ülkeden gelen misafirlerimizle sayısız güzel işe imza attık.

Türkiye’ye gelen tüm misafirlerimizle ihtiyaçları doğrultusunda hareket ettik. Hedefim her zaman, beklentilerini doğru anlamaktı; gerisi zaten kolay oldu. Ev satın almak ya da sahip oldukları evleri satacak bir danışmanlık firması ile kurulan ilişkiden çok daha derin bağlar kurduk. Dekorasyonlarını yapıp teslim ettiğimiz evler, bu işin en sevdiğim kısmı oldu ve bana yepyeni yollar açtı. Daha sonraları çalıştığım kişilerin birçok yurtdışı yatırımını da birlikte yönettik. İşin sonunda mutlu yüzlerini görmek, seyahatlerinin bir nedeni olmak bana çok güzel hissettiriyor.

Ucu bucağı olmayan denizlere ormanlara bakan evler, toprağa taşa basan ayaklar, yağmurda ıslandığımız alanlar, gece ay’ı izleyebildiğimiz teraslar, gün doğumunu tüm huzuruyla kucaklayabildiğimiz pencereler, upuzun lezzetli yemeklerin sergilendiği eş dost ile oturulan o yemek masaları, loş ışıkta izlenilen filmler gibi daha sayfalarca uzatabileceğim tam bir ‘EV’ sıcaklığı yaratacak her şeyi yıllarca kendi dünyamda betimledim. Şimdi hayallerimi tecrübem ve vizyonum ile birleştirme sırası geldi. Dünya’da herkesin kalbini çarptıracak bir köşe olduğuna eminim. İşte ben, sizin tam da o köşenizi bulmanıza yardımcı olmaya ve baştan sona inşasına eşlik etmek istiyorum. Ben çoktan sıkı bir şekilde çalışmaya başladım ve 2022’de hayallerimi gerçekleştirmek ve vizyonumu takip etmek adına kendi şirketimi kurmaya karar verdim.

Atlar ile olan ilişkime gelince, onlar benim hikayemi tamamen değiştirdi. Benim köşem de onların yeri çok büyük, en büyük ilham kaynağım. Atlar özel varlıklardır; farklı konuşurlar, farklı dinlerler, dünyayı farklı izlerler ve farklı düşünürler. Tarihte her ayak izinin yanında bir de nal izi vardır. Atlara dair her evrim, insan medeniyetini yazgısında bir dönemeç olarak işlemiştir. Bizi hayal dünyasında gezdirip yerleşik düzene geçmemizi sağlar. Doğa da ki en güçlü ilişkidir at ve insan ilişkisi. Bunu nasıl başarabildik sorusunun cevabı ise, It’s all about trust! Her şey güvenle ilgili.

Bir üstada sordular; biz mi atları seçeriz, atlar mı bizi? Üstad cevap verdi: Bizim atlara sahip olacak gücümüz var, paramızla satın alabiliriz; lakin sizin için yüreğinizi ortaya koyup koymayacağını atınız belirler. Yani biz atı değil, at bizi seçer.

Bu ilişki, bana çok şey öğretti, öğretmeye devam ediyor. Hayat yolculuğumda beni her zaman bir adım öteye taşıdı. Şimdi söyleyebileceğim; çıktığım bu yolda, bilgi ve enerjime, marka stratejime ve vizyonuma güveniyorum. Her geçen gün daha da güçleniyorum. Güven, sadece sözle değil, bir yolculuk boyunca kazanılır. Kanaatimce, her şeyin temeli güvendedir.

İzin verin, atın arazide serbestçe dolaşırken hissettiği özgürlük ve dengeyi, binicisi üzerindeyken de ona hissettirelim. Mükemmel uyumu yakalayalım. Atların bizi seçtiği gibi, ben de sizi seçiyorum. Sizi hayalinizdeki köşeye götürmek için sabırsızlanıyorum.

Videolar

A full energetic team is working for you.

We care that you know about our additional services.

Feel Free. We will be a perfect match.

Playlist

3 Videos

Videolar

A full energetic team is working for you.

We care that you know about our additional services.

Feel Free. We will be a perfect match.

Open chat
Hello 👋
Can we help you?